Zoek je een coach omdat je de indruk hebt dat angst je leven teveel bepaalt en jij je belemmerd voelt om voluit te leven? Merk je dat jij je in sociale situaties angstig en ongemakkelijk voelt? Voel je je vaak onzeker en ben je bang om afgewezen te worden? Dan is coaching bij angst iets voor jou.

Het voelen van angst is heel normaal. Echter zijn angsten in onze samenleving vaak irreële angsten omdat er geen echt gevaar dreigt. Hierdoor zijn we geneigd om zaken waar we bang voor zijn te vermijden. Het vermijden zorgt voor schuldgevoelens en zelfafwijzing. Dit is jammer en onnodig.

Ik kan je helpen om dit patroon te doorbreken waardoor je weer de regie krijgt over je eigen leven. Tijdens de sessies gaan we samen oefenen en krijg je opdrachten mee. Dit kan erg confronterend zijn en ongemakkelijk voelen maar is essentieel voor verandering.

Het vraagt erg veel moed en lef wanneer je besluit om wat aan je angsten te gaan doen. Als coach zal ik je tijdens dit proces bijstaan, ondersteunen en motiveren. Het is mogelijk om geheel of gedeeltelijk van je angsten af te komen. Wanneer je besluit eraan te werken zal positieve verandering gegarandeerd plaatsvinden. Klik hier voor een kennismakingsgesprek.